Veiligheidsniveau Nederlandse Notariskluis

 

Het beveiligingsniveau van De Nederlandse Notariskluis is vergelijkbaar met dat van de grote namen (instellingen, bedrijven, die ook een dergelijk beveiligingsniveau nodig hebben).

Er wordt gewerkt met een publiek/privaat sleutelpaar waarbij op de private sleutel een passphrase zit, die door middel van het gebruikerswachtwoord en salt versleuteld is. Dit is gebruikelijk bij onder andere bedrijven zoals securesafe en betaalinstellingen.

Om in te loggen wordt gebruik gemaakt worden van 2e factor authenticatie. Vergelijkbaar met hoe bijvoorbeeld de ING bank omgaat met Ideal betalingen. Er is dan een gebruikersnaam, wachtwoord en code vanuit een sms bericht nodig om toegang te krijgen tot de kluis.

Indien een hacker zich toegang weet te verschaffen tot de algemene serverspace van de hoofdwebsite, kan deze zich geen toegang verschaffen tot de individuele kluisruimten, tenzij de hacker ook beschikt over de mobiele telefoon van de kluiseigenaar. De kans dat dit het geval is, is zeer onwaarschijnlijk. Kortom het is eenvoudiger om een fysieke kluis open te breken of mee te nemen dan onbevoegd in uw digitale kluis te komen.

Vraag nu uw eigen kluis aan!

Heeft u nog geen account? Meld u hiernaast aan en ontvang uw kluisgegevens!

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Bel ons: 06-53378593