De kluis

Hét antwoord op de toenemende vraag naar digitale veiligheid en het goed beheren van je digitale leven en digitale nalatenschap. Dé digitale kluis waarin je veilig je belangrijke en dierbare persoonlijke gegevens kunt bewaren.

Opslaan
Beveiligen
Veilig delen
Notariële zekerheid

Zekerheid voor de toekomst met jouw beveiligde digitale kluis

Voor zowel particulieren als ondernemers de veiligste en betrouwbaarste manier om digitale documenten en gegevens op te slaan? Dat is de Nederlandse Notariskluis. De naam zegt het al: een kluis in combinatie met de zekerheid van de notaris.

Optimaal veilig door end-to-end encryption.

De inhoud van jouw kluis of een gedeelte daarvan kun je veilig versleuteld delen met vertrouwde personen of instanties.

Na overlijden of in geval van wilsonbekwaamheid geeft de notaris de sleutel van jouw kluis vrij aan een door jou aangewezen partij danwel aan de nabestaanden / rechthebbenden.

Test hoe goed jij je nalatenschap hebt geregeld

Check in 5 stappen de status van jouw nalatenschap.

Notariële zekerheid en beveiligd door Digizeker

We leven in een tijdperk waarin digitale informatieverwerking en opslag steeds belangrijker worden en de meeste transacties digitaal verlopen. Denk aan inlogcodes / wachtwoorden, code van crypto account(s), bankieren, verzekeringen, belastingen, zorg etcetera.
De toegang tot jouw kluis beheer je altijd zelf en als je er onverhoopt niet meer bent stelt een aangesloten notaris de digitale sleutel beschikbaar aan een door jou aangewezen persoon, nabestaande(n) of de rechthebbende(n). Digizeker zorgt voor de optimale digitale beveiliging.

Smart technology
Simple, safe & secure
Veilig versleuteld
Unieke cryptografische sleutel

 

De voordelen van een eigen kluis

Bij de Nederlandse Notariskluis bewaren we jouw digitale bezittingen veilig, inclusief de optie om papieren documenten snel te digitaliseren en in de kluis te bewaren. Jouw documenten, inlogcodes en wachtwoorden zijn altijd onder handbereik. De mogelijkheid om belangrijke documenten snel en veilig op te slaan in de kluis en eventueel te delen met anderen geeft een gevoel van rust en controle.

Belangrijke documenten en foto's/filmpjes veilig opslaan

Alle belangrijke documenten en gegevens veilig in een digitale omgeving. Altijd toegankelijk via desktop, laptop en/of smartphone.

Toegangscodes en wachtwoorden

Steeds meer organisaties en instanties communiceren via persoonlijke digitale portalen en apps. Bewaar en beheer al je wachtwoorden veilig in de kluis.

Delen met vertrouwenspersonen

De Nederlandse Notariskluis biedt de mogelijkheid tot ‘veilig delen’. Je bepaalt zelf met welke vertrouwenspersonen informatie uitgewisseld kan worden.

Een notaris koppelen voor jouw digitale nalatenschap

Kies eenvoudig voor een van de aangesloten notariskantoren. Staat jouw notaris hier niet tussen of heb je nooit eerder contact gehad met een notaris? Dat is geen enkel probleem. Je kunt alsnog deelnemen. Kies een van de beschikbare kantoren of attendeer je notaris op de Nederlandse Notariskluis.

In 4 stappen naar maximale regie over jouw digitale nalatenschap

Kluis aanmaken

Bestanden uploaden

Notaris koppelen

Veilig delen met vertrouwenspersonen

Start nu

Maak je eigen veilige wachtwoord aan en kies je eigen beveiligingsniveau. Binnen 2 minuten heb je de meest veilige digitale kluis van Nederland tot je beschikking.

Wat klanten zeggen

Patricia

“Als de notaris me er niet op had gewezen dat dit bestond had ik er waarschijnlijk nog geen gebruik van gemaakt, terwijl het voor mij als ondernemer toch wel erg relevant is. Wat ik er handig aan vind is dat je overal ter wereld bij je belangrijke documenten kunt. Er zijn meerdere mogelijkheden op de markt. Maar bij de notaris weet je dat het in goede handen is.”

Yasin

“De notariskluis gebruik ik voor allerlei documenten. Mijn cryptowallet, mijn wachtwoorden, de wensen voor mijn uitvaart. Al mijn belangrijke documenten staan erin. Ik heb meerdere opties overwogen, maar uiteindelijk gaven de kwaliteit van de beveiliging en de koppeling aan de notaris de doorslag. Mijn ouders kunnen er ook makkelijk bij als ik er niet meer ben. Dat geeft me een goed gevoel.”

Veelgestelde vragen

Hoe is de Digizekerkluis beveiligd?

Wat is het verschil met de beveiliging van bestaande diensten als Dropbox, iCloud, Onedrive en GoogleDrive?

Hoe houden jullie Digizeker veilig?

Wat gebeurt er als ik mijn kluissleutel of wachtwoord kwijt ben?

Aangesloten notariskantoren

Aanmelden