Een kluis voor digitale documenten? Ja die bestaat!

Saskia Combrink – den UilNotarisklerk
Deel dit bericht

Nooit meer een belangrijk document kwijt. Al uw belangrijke documenten over huis, werk, voertuig, leveranciers, abonnementen en internetacccounts, energiecontract overzichtelijk op een rij. Met de mogelijkheid om uw eventuele wensen na overlijden eenvoudig kenbaar te maken.

De Nederlandse Notariskluis is een veilige en gebruiksvriendelijke digitale kluis gecombineerd met de zekerheid en betrouwbaarheid van de notaris.

Handig, veilig en betrouwbaar

Het is handig dat je belangrijke zaken altijd en overal beschikbaar hebt via je computer of smartphone.

Alles wat je maar kan bedenken kan snel en veilig worden opgeslagen en weer worden opgevraagd via jouw eigen kluis. De Nederlandse Notariskluis is hiervoor de aangewezen oplossing.

De notariskoppeling zorgt voor continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

“Uit onderzoek blijkt dat 76% van de 50+’ers nog niet over hun nalatenschap hebben nagedacht.”

Mijn belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar

Ieder gebruikt de kluis op z’n eigen manier. Als persoonlijk archief en/of als bron van informatie voor dierbaren als je er niet meer bent of niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen.

Eenvoudig download je belangrijke documenten en kun je belangrijke gegeven noteren. Alles netjes, overzichtelijk en per onderwerp geordend. Ongenode gasten hebben domweg geen toegang tot jouw kluis, dat geeft een gevoel van rust en veiligheid.

Je eigen kluis aanmaken?

Maak je eigen veilige wachtwoord aan en kies je eigen beveiligingsniveau. Binnen 2 minuten heb je de meest veilige digitale kluis van Nederland tot je beschikking.

Aanmelden