Patricia's ervaring met de Nederlandse Notariskluis

Saskia Combrink – den UilNotarisklerk
Deel dit bericht

‘Als ondernemer en particulier weet ik hoe belangrijk het is om mijn zaken goed op orde te hebben’, begint Patricia. Maar het is vaak een hele opgave om alles uit te zoeken en te regelen, vooral als het gaat om belangrijke documenten en overeenkomsten. Gelukkig kwam mijn notaris met een overtuigende pitch over de schutting. Een oplossing die mijn leven een stuk eenvoudiger heeft gemaakt: de Nederlandse Notariskluis.

Aanbevolen door de notaris

‘Als de notaris me er niet op had gewezen, had ik het nooit gebruikt,’ vertelt de 55-jarige Patricia. ‘Zelf wist ik niet van het bestaan af van een dienst als deze.’

‘En in het begin was ik sceptisch en deed ik alleen het hoognodige. Maar toen ik eenmaal zag hoe handig het was, ben ik er volledig in meegegaan. Nu staat alles in de kluis. Het advies van de notaris gaf me het vertrouwen dat het in goede handen is.’

Eenvoudige en veilige opslagoplossing

Toegang wanneer je wilt

‘Het grootste voordeel is dat je belangrijke documenten altijd en overal beschikbaar zijn,’ benadrukt Patricia. ‘Of ik nu bij een klant ben, thuis, of zelfs onderweg, ik kan er altijd bij. Zowel zakelijk áls persoonlijk geeft dat veel rust.’

‘Daarnaast is er nu ook een digitale kluis beschikbaar op mijn telefoon. Dit maakt het nog gemakkelijker om snel toegang te krijgen tot mijn documenten, waar ik ook ben. Als ik een financieel document wil inzien of eens een factuurnummer nodig heb, kan ik dat ook uit de kluis halen.’

Waardevolle toevoeging voor elke ondernemer

‘Bij de notaris weet je dat jouw belangrijke zaken in zekere handen zijn. Veilig en betrouwbaar,’ vervolgt Patricia. ‘Dat mijn documenten onbereikbaar zijn voor anderen is cruciaal. Het laatste dat ik wil is dat gevoelige informatie van klanten én mijzelf in verkeerde handen valt.’

Patricia: ‘De kluis zelf werkt heel intuïtief. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen. Voorheen kostte het veel tijd en moeite om documenten te vinden en bij elkaar te rapen. Soms was dat gewoon een onmogelijke opgave. Nu is het toegankelijk en overzichtelijk. En die overgebleven tijd kan ik goed gebruiken!’

‘Dankzij mijn notaris heb ik een systeem ontdekt dat niet alleen mijn professionele, maar ook mijn persoonlijke leven eenvoudiger maakt. De Nederlandse Notariskluis is een echte aanrader voor elke ondernemer. Op deze manier heb je zaken écht op orde.’

Interesse in de kluis?

Ben jij ondernemer en heb jij nog een veilig onderkomen nodig voor jouw digitale documenten en gegevens? Maak dan hier een account aan met jouw zakelijke e-mailadres en vul ook je zakelijke gegevens in!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden